9 березня в Бердичеві відбувся Дієцезіальний День Спільноти Руху

Опубліковано Надія

Слава Ісусу Христу!
Хочу розповісти вам про чудовий, теплий, сонячний, весняний Божий день і як я його пережила.
9 березня у Всеукраїнському Санктуарії Матері Божої Святого Скапулярія в Бердичеві відбулось свято! Ви запитаєте яке?
Учасники Руху Світло-Життя Києво-Житомирської дієцезії з’їхались на День Спільноти. Господарі – отці Кармеліти – зустріли нас з теплотою, як найближчих друзів і родичів.
А далі за програмою у нас була чудова конференція від о. Сергія Серебровського, на тему досконалості людини. Людина може вдосконалюватись у трьох сферах: фізичній, розумовій і духовній. І якщо перша і друга сфери не є основними, натомість духовна сфера повинна бути у нас на першому місці, ми маємо зростати, кожен для себе і не забувати про це.
Наступним пунктом була дуже цікава праця в групах, яку нам підготував о. Олег Сартаков. І храм загудів від думок і обговорення - такого голосного і бурхливого я вже давно не бачила і не чула. Але на мою думку о. Олег дав таке завдання, яке більше спонукає до особистих роздумів щодо того, якою дорогою і як саме він іде, або має йти до Бога і святості.
Служба Божа завжди неповторна і надихаюча. А коли її править наш єпископ Віталій Кривицький то цікава і навіть трохи весела. І тут Бог знову потурбувався про нас і наше розуміння себе. В цей день слово Боже також було про наше життя і те, як ми маємо жити, щоб як найкраще прийти до Божого Царства. Владика Віталій навіть не чуючи попередню конференцію і обговорення сказав проповідь яка була продовженням загальної думки дня. Досконалість людини, святість і дорогу до святості. В такі моменти замислюєшся над дією Святого Духа в нашому житті.
По закінченні Служби Божої - бердичівська спільнота нас нагодувала дуже смачним обідом. Смачна їжа, приємні розмови, старі друзі - в такі моменти не хочеться їхати додому, а так і перебувати в спільноті і з Богом.
Дуже дякую всім хто долучився до організації цього чудового дня!
І статистика потішила - з усієї дієцезії приїхало більше 220 дорослих і 50 дітей. За все слава Богу!
Валентина Титаренко, парафія Марії Матері Церкви, Київ

Про Рух

Рух Світло-Життя заснований у Польщі слугою Божим о.Франциском Бляхницьким. Цей рух є одним з рухів віднови Церкви.
Рух є:

  • євангелізаційним
  • катехуменальним
  • рухом визволення людини

Контакти

Центр Руху Світло-Життя

вул. Чуднівська 1а

с. Корчак

обл. Житомирська

12421

Тел: 096-110-17-34

о. Олег Сартаков

Карта